Katalin & Péter – Diaporáma (HD)

A diaporáma (zenés slideshow) megtekintésére kattints a TV-re. Jó nézelődést! 😉
(Külön köszönet a piros borítékért Dórinak!)

Kategória: Diaporáma, Esküvői Blog | A közvetlen link.

Katalin & Péter – Diaporáma (HD) bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Nagy Lajosné szerint:

  Kedves Máté!
  Igazi örömanyává tettél! Amikor megláttam ezeket a csodás képeket hát persze, hogy sírtam. Melyik édesanya nem tenné ezt, ha látná gyermeke szemében a mérhetetlen boldogságot. Profi fotóshoz méltóan kaptad el a varázslatos pillanatokat, megmutatva ezzel Peti és Kati egymás iránti odaadó szerelmét . Köszönöm hogy teáltalad újra és újra átélhetem e csodás nap legmeghittebb pillanatait.
  További jó munkát és sok sikert kívánok!
  Kati anyukája

 2. Peti és Kati szerint:

  Kedves Máté! Kedves Mindenki aki olvassa a vendégkönyvet!

  Lassan hajnali egy óra, és a képek tegnap délutáni átvétele óta kb. negyvenszer néztük meg a slideshow-t, de még mindig ráz a hideg:) A szülők már látták a képeket, persze volt sírás:)

  Nem is tudod milyen hatalmas boldogságot okoztál nekünk ezekkel a gyönyörű képekkel. Nagyon köszönjük a lelkesedésedet, a türelmedet, a fantsztikus ötleteket. Tökéletes a csomag amit kaptunk:)Köszönjük, hogy ilyen gyönyörű képekkel emlékezhetünk a nagy napra, ez egy hatalmas ajándék!

  Pár mondat azoknak, akik még a nagy nap előtt állnak és, vagy már rátaláltak Mátéra, vagy csak pár mondat szükséges még nekik ahhoz, hogy Őt válasszák:

  A közös “munka”, de ez elég nyers szó így, inkább közös időtöltés, akár az első személyes találkozástól tekintjük, nagyon jó hangulatban telt, jó visszaemlékezni erre is. A kezdeti “bátortalanság” mindenki részéről teljesen átalakul kb. a 3. másodpercben. Nagyon könnyű közvetlen kapcsolatot kiépíteni Mátéval a fotózásról pedig még nem is esett szó. Természetesen, mint minden dolognak, ennek is van nehéz része, mint pl. az “utolsó fotó” szavakat hallani akár 10-szer egymás után!:)) De mint a képeket, melyeket utána a kezetekbe vesztek, ezt is úgy értékelitek, mint magát a profizmust. Mert ez jelentjük, az volt!Teljességgel! Nagyon pozitív élmény volt a fotózás, a “buli” képek pedig már jönnek maguktól. Ami minket igazándiból megfogott az egészben az az, hogy természetes, a pillanatra visszaemlékezést segítő képeket kaptunk a kezünkbe. Hozzáállásban sem volt hiány, ugyanis láthattuk, hogy Máté nem rest cselekedni a jó fotókért, pillanatokért. Ennek köszönhetően láttuk Őt a földön feküdni, láttuk a kezében a gépet magasra emelve, melyekből óriási képek születtek. Végezetül pedig a képeket is egy igazi egyéniséghez méltón kaptuk meg, gyönyörű csomagolásban, profin elkészített elektronikus formában és természetesen egy elmaradhatatlan emlékkel, ahogy a képek átadásra kerültek. Már csak ezekért a pillanatokért is megéri, mert újból láthatod kedvesedet, ahogy elérzékenyül, vagy ahogy újra örül azoknak az eseményeknek, melyekre érdemes emlékezni. De ezt inkább próbálja ki mindenki élőben és Máté is tartsa meg ezt a jó szokást, hogy még a képek átadásába is belecsempészi az érzelmeket, melyek sehonnan sem hiányoztak végigtekintve a munkáját!

  Kívánjuk, hogy a jelenlegi lelkesedésed a fotózás iránt ne változzon, és még nagyon sok párt ajándékozzhass meg ehhez hasonló gyönyörű képekkel.

  Kati és Peti!

  Mégegyszer köszönjük…. és nagy mosoly!:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..