Extra

Dedikálós kép

Amennyiben esküvő előtt készül el a jegyes fotózás vagy a kreatív fotózás, úgy a képeket a következő exkluzív módon is fel lehet használni az esküvőtökön:
A kidolgozott képek közül közösen kiválasztunk egyet (A), majd azt vászonképként keltem életre  A2-es méretben (60x40cm), vakrámára feszítve. (A vakráma egy fa keret, melyre a vászonképet kifeszítik.) Az elkészült vászon-képet festő állványon (B) „tálalom” fel az esküvőtökön. Amellett, hogy exluzív látványt nyújt, a vendégeiteknek lehetőségük van a vászon-képeteket dedikálni (C) – úgy ahogy az alatta látható üdvözlő üzenet erre bátorítja őket és egyben navigálja, hogy mindezt hogyan tegyék bölcsen. Ha már a vendégek túl vannak a dedikáláson (D), akkor (pl. vacsora után) elpakolom, hogy megóvjam azt a vendégek alkoholban már feloldódott visszafogottságától. 🙂 Mire gondolok? Vicces firkák, „bölcseletek”, viccesnek gondolt rajzok, átsatírozások – a fantáziátokra bízom 🙂 Az így elkészült kép a legimpozánsabb, legvagányabb fali képetek lehet, ami a szobátok falát ékesíti – rajta pedig az összes meghívott vendégetek „kéznyoma.”

 

Fénytechnika
Az esküvőkre felkért zenekarok, DJ-k bár legtöbbször hoznak magukkal 1-2 hangulat világítást (mindig ígérik, hogy bőven elég lesz), de a tapasztalatom az, hogy ezek még magára a zenekarra sem elég, nemhogy még a táncparkettre. Az esküvői jó hangulathoz, a hangulatos fotókhoz(!), bulihoz pedig elengedhetetlen a jó zene és a megfelelő fénytechnika akár legyen szó mulatós, retró vagy DJ által szolgáltatott zenéről. Külföldön ez már bevett szokás. Tudják, hogy félhomállyal nem lehet hangulatot varázsolni, de hazánkban ezen a téren hatalmas űr van. Az új fénytechnikai profilommal, eszközeimmel szeretném ezt az űrt betölteni azok párok számára, akik felkértek engem a nagy napjuk fotózására. Célom az, hogy ilyen módon a párok a hagyományos fénytechnika bérlés töredékéért hozzá tudjanak jutni ehhez a remek lehetőséghez, az esküvőn pedig az extra hangulathoz. (További részletek az árajánlatomban!)


Esküvőre FénytechnikaRózsaszín fény áradatban mikor a pár nyitó táncával felkavarja a padlón selymesen gomolygó füst takarót…

– nem lehet leírni. Ezt élőben kell látni!
A célom az, hogy ezzel az új szolgáltatásommal tovább tudjam emelni az esküvőtök színvonalát és ezzel nektek és a vendégeiteknek örömet okozhassak. A bulin, lagzin készült képek hátterét a feketeség helyett a színek-fények is kitölthessék.

 

 

Fotókönyv:
Digitális eljárással a könyv lapjaira nyomják rá a fényképeket, (a külső kemény borítóra is!) tehát nem lapokra rögzítik, kasírozzák a fotókat. Ár/érték arányban az egyik legjobb megoldásnak tartom. Lehetőség van A4-es vagy attól nagyobb 30X30cm-es nagyságban is megrendelni. Nagy előnye hogy a lapok számának (26-60 oldal) hála, akár 120-160 fotó is megjeleníthető benne.

Esküvői FotóalbumEsküvői Fotóalbum

 

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.