Eszter & Péter – Diaporáma (HD)

A diaporáma (zenés slideshow) megtekintésére kattints a TV-re. Jó nézelődést! 😉

Kategória: Diaporáma, Esküvői Blog | A közvetlen link.

Eszter & Péter – Diaporáma (HD) bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Szecskó Gábor szerint:

  Szia Máté!

  Már rengetegszer megnéztem a Bátyám esküvőjén készített fotóidat, és az azokból össze állított diaporámát. Tudásod az egész család elismerte, profi fotós vagy! 🙂 Nélküled nem lehetett volna ezt a nagy napot ilyen vidáman, színesen, és művészien megörökíteni. Remélem majd kb. 10 év múlva is vállalsz még esküvői fotózást, mert már tudom kit hívok a sajátomra:) Kívánok neked további sok sikert az élet minden területén! Remélem még találkozunk!

  Üdvözlettel: Szecskó Gábor

 2. Eszter és Péter szerint:

  Kedves Máté!

  Mivel is kezdjük…
  Talán egy hatalmas köszönettel!? De ez kevés ahhoz képest, amit érzünk ha a képeket nézegetjük, vagy ha csak visszagondolunk arra a májusi napra. Fantasztikus élménnyel ajándékoztál meg minket azzal, hogy beengedtél bennünket egy kicsit a saját világodba. Magabiztosságoddal nyugalmat teremtettél – leszámítva részünkről az első 15 percet – és elfelejtetted velünk a fotózás feszélyezett oldalát. A siker érdekében szívesen másztunk raklapra, targoncára, hordóra és áztunk a jégesőben. A “nehéz munka” azonban meghozta gyümölcsét, csodálatos és minőségi képek készültek rólunk.

  Lassan körbeér a fotóalbum a családon és mindenki elismeréssel és csodálattal beszél a közös munkánkról. A diaporáma is okozott pár könnyes percet a rokonoknál ) !

  Nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy felejthetetlenné tetted életünk egyik legszebb napját és megörökítetted boldogságunk minden pillanatát!
  Kívánjuk, hogy leld örömed a munkádban továbbra is, és hasonló sikereket érj el az élet más területein!

  Baráti üdvözlettel:

  Eszter és Péter

  U.I.: Kedves Vendégkönyv Olvasó!
  Ha még azon vacilálsz, hogy megbízd-e Mátét a nagy nap fotózásával, akkor mi biztos szívvel ajánljuk Őt mint embert és mint fotóst egyaránt. Biztosan nem fog csalódást okozni!

  • Kedves Eszter és Péter!

   Köszönöm a kedves szavaitok. Hagy kezdjem azzal, hogy íme egy plusz bizonyíték arra, hogy a távolság nem távolság, ha pont a megfelelő emberrel szeretnénk találkozni. Örültem, hogy egriek lévén is rám találtatok, és mindkettőnk részéről nem kevés km-t magunk mögé gyűrve bizonyosodhattam meg, hogy egy nagyszerű párral lesz dolgom. Köszönöm a kitüntetett figyelmeteket, elfogadásotokat és hogy munkám közben is vendégként érezhettem magam köztetek nektek köszönhetően. Remélem egy örök életen át emlékezetes marad számotokra, a raklap-mászás, és a raklapról való leugrás.

   Sok boldogságot kívánok!
   Baráti üdvözlettel: Karácsony Máté

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..