árajánlat teszt

Az áraimat nem szeretném fix, úgy nevezett „csomagok” keretei közé szorítani. Minden esküvő egyedi, ezért az igényeket, elképzeléseket felmérve egyedi árajánlatot adok nektek. A párral együtt én is élvezem a fotózást – nem unott, kiégett blazírt arccal űzöm a mesterségem – ezért legfontosabb a pár pozitív visszajelzése, megelégedettsége a számomra.

Árajánlat kéréséhez kérlek add meg az alábbi adatokat.

*Nem fogunk telefonon keresni. Amennyiben minket bíztok meg a nagy nap fotózásával, úgy az árajanlatkérésben szereplő telefonszámok és email címek szolgálnak a gyorsabb, gördülékenyebb kommunikációhoz.

Fotózni kívánt események:

Kreatív, beállított fotózás

Készülődés

Vendég várás

Lánykérés

Polgári szertartás

Egyházi szertartás

Vacsora-lagzi

Abban az esetben ha több felkérés is érkezik egy ugyanazon időpontra, azon pár élvez elsőbbséget aki árajánlatomat elfogadva a személyes találkozó után az előleg befizetésével foglalja le véglegesen az időpontot.

Amennyiben bármilyen kérdésed,észrevételed van, vagy esetleg a saját levelezőrendszereden keresztül szeretnél tőlünk árajánlatot kérni, úgy az info@eskuvomost.hu címre tudsz nekünk írni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .